Pregătire, performanță, seriozitate, sunt doar cateva din atributele care caracterizează angajații PAZĂ ȘI PROTECȚIE BIHOR SRL

SERVICIILE OFERITE DE PAZĂ ȘI PROTECȚIE BIHOR

DE 25 ANI GENERĂM ÎNCREDERE

SOLUȚII DE SECURITATE

S.C. Pază și Protecție Bihor S.R.L. este prima companie de securitate din Bihor, cu o experiență de peste 25 ani în servicii de securitate, care vă oferă soluții complexe de securitate la cele mai înalte standarde. Specialistii companiei pot identifica și evalua nevoile de securitate ale beneficiarului, dezvoltând strategii și soluții eficiente personalizate pentru fiecare client.

  • paza obiectivelor, bunurilor, valorilor, precum și servicii de consultanță în domeniu
  • paza transporturilor de bunuri și valori, consutanță în domeniu
  • monitorizarea permanentă a sistemelor de alarmă antiefracție
  • asigurarea permanentă a serviciului de intervenție la obiective
  • analiza fiecarui proiect /obiectiv în parte și propunerea unei soluții eficiente

PAZĂ CU EFECTIV UMAN

Pază și Protecție Bihor dispune de agenţi de securitate specializaţi, cu experienţă, pregătire profesională şi psihică conform legislaţiei în vigoare, avizaţi de organele abilitate.

In vederea realizarii in conditii optime a conceptului de calitate a serviciilor specifice de pază, Pază și Protecție Bihor ţine cont de condiţiile impuse de beneficiari cu privire la aspectul fizic, dotarea, ţinuta agenţilor şi intreprinde în permanenta acţiuni specifice pentru abordarea unor masuri preventive cât şi corective cât mai riguroase pentru garantarea calităţii serviciilor de securitate prestate pentru beneficiari.

SERVICII DE SECURITATE CU EFECTIV UMAN
Serviciul de securitate cu efective umane presupune:

  • Prevenirea intrărilor nepermise, a vandalismului, abuzurilor, incendiilor.
  • Prevenirea, observarea, sau detectarea oricăror activităţi neautorizate pe o proprietate privată;
  • Controlul, regularizarea sau direcţionarea fluxului de public numai pentru rezolvarea cererilor, direct specificate pentru asigurarea protecţiei proprietăţii;
  • Protecţia uneia sau a mai multor persoane fizice împotriva atacurilor corporale, prin folosirea unui agent de protecţie personal;
  • Prevenirea spargerilor, furturilor, tâlhăriilor, sustragerilor din magazine sau ale altor pierderi similare.

TRANSPORT VALORI

Ne asigurăm că instrucţiunile clienţilor noştri sunt urmate întocmai. În acelaşi timp, asigurăm clienţilor sprijinul şi documentaţia de care aceştia au nevoie pe tot parcursul transportului şi depozitării.

Indiferent dacă este vorba de transporturi cargo speciale sau de un transport obişnuit de valori al unei bănci, compania noastră acoperă toate aspectele privind securitatea transportului, depozitării si livrării.

Oferim soluţii conform raportului cost-calitate pentru asigurarea siguranţei şi securităţii produselor şi bunurilor dumneavoastră de valoare.

În situaţii de criză, agenţii noştri sunt perfect capabili sa realizeze tehnici complicate de conducere defensivă, evitarea accidentelor, conducere avazivă sau supraveghere vehicul.

Trasporturile de valori se execută cu personal specializat şi autorizat de către Inspectoratul General al Poliţiei Române, toate realizându-se în conformitate cu reglementările legale în vigoare.

Pentru un transport de valoare obişnuită, echipajul de securitate este alcătuit dintr-un autoturism pentru transport, agentul de intervenţie înarmat şi un angajat/reprezentant al beneficiarului. În funcţie de mărimea transportului numărul agenţilor alocaţi poate varia, astfel că la transporturi cu valoare foarte mare echipajul va fi mai numeros.

MONITORIZARE

Monitorizarea constă în supravegherea obiectivelor în permanentă cu ajutorul sistemelor tehnice antiefracţie şi antiincendiu, care reacţionează în momentul producerii evenimentului şi anunţă centrul nostru de comandă (dispecerat), de unde se declanşează intervenţia rapidă a echipajelor de specialişti din teren şi, dacă e necesar, se anunţă şi autorităţile.

Sistemul de monitorizare este constituit pe scheletul unei infrastructuri proprii format din echipamente de comunicare de ultima generaţie interfaţate cu sisteme informatice performante prin canale de comunicare securizate.

INTERVENȚIE RAPIDĂ

Agentii patrulelor mobile asigura o prezenta activa la fata locului.
Patrulele mobile sunt utilizate pentru a le aminti hoților și vandalilor că acel loc este în mod permanent monitorizat și verificat. Pe langă patrulare, noi realizăm și proceduri de rutină la locația clientului.
Agenții noștri mobili sunt permanent în contact cu centrul de comandă Pază și Protecție Bihor, folosind în permanență aparate de emisie-recepție.
Clientii Pază și Protecție Bihor sunt protejati de programul nostru de raspuns rapid.
Acest program trimite echipajul de intervenție la alertele date de alarme. Înarmati cu experiența și cunoștințe, ei determina mai intai seriozitatea alarmei și întreprind acțiuni necesare pentru rezolvarea situației, fiind excelent antrenați și susținuti de reglementarile legale în vigoare.
Un agent Pază și Protecție Bihor va supraveghea premisele clientului la ore aleatorii, în timpul zilei si/sau in timpul noptii, pentru a se asigura ca nu au existat patrunderi neautorizate sau încercări de efracție.

Suntem singura companie de pază și protecție avizată de catre Poliția Română pentru dotarea agenților de securitate cu armă letală.

CERTIFICATE DE CALITATE CONFORM STANDARDELOR EUROPENE

DEȚINEM URMATOARELE CERTIFICATE

Parteneriate de durată.
Avem în portofoliu clienți ce ne sunt alături de 25 ani.

ÎNCEPE PROIECTUL DE SECURITATE AZI ! CONTACTEAZĂ-NE !

Pentru a obține o ofertă personalizată, completați formularul de la pagina de contact sau sunați la 0259-479412 și veți afla detalii exacte privind tarifele pentru serviciile noastre.

TOP