1994

Corpul Gardienilor Publici Bihor

2005

Direcția Publică de Pază Bihor

2007

S.C. Pază și Protecție Bihor S.R.L.

2011

Inceperea activității S.C. Pază și Protecție Bihor S.R.L.

PAZĂ ȘI PROTECȚIE BIHOR este prima societate de pază înființată în județul Bihor, cu peste 25 de ani în domeniu, având cel mai mare număr de agenți de securitate din Județul Bihor, de peste 370 în domeniul pazei și asigurând paza la obiective importante din județ.

OFERIM SERVICII DE SECURITATE LA NIVEL NAȚIONAL

PAZĂ ȘI PROTECȚIE BIHOR care are ca obiectiv principal de activitate pază și protecție cu efectiv uman, însoțire persoane, pază și protecție personală, transport valori, exploatarea mijloacelor tehnice antiefracție, intervenție rapidă în eventualitatea unui eveniment, protecție a bunurilor și a persoanelor, cât și paza obiectivelor, bunurilor, valorilor, oferind în același timp servicii de consultanță în domeniu.

Activitatea societatii noastre se desfasoară în colaborare cu organele de poliție, metodele utilizate de catre noi în actionarea și apărarea obiectivelor necesare sunt non-violente,în eventualitatea unui potențial incident se va proceda în fortă la imobilizarea infractorului și la predarea acestuia către organele competente.

Societatea noastră vine în sprijinul dumneavoastră cu o gamă largă de servicii complete la standarde occidentale, urmărind să ofere clienților săi în mod constant – servicii de cea mai bună calitate, în sectorul pazei obiectivelor, bunurilor și valorilor, prin training-ul continuu al echipei sale formată din agenti de pază excelent antrenați.

Societatea noastră a conceput, dezvoltat și aplicat o serie de servicii profesionale adresate acoperirii serviciilor de securitate în România, bazându-se pe experiență de peste 25 ani a echipei sale, reușind de fiecare dată să corespundă cerințelor unui mediu profesional în continuă mișcare din sectorul privat, atât pentru obiectivele preluate de firma PAZĂ ȘI PROTECȚIE BIHOR, cât și pentru clienții noi.

Compania noastră a alcătuit o echipa de agenți de pază profesioniști cu o bogată experiență în domeniu, formând un cumul de servicii de calitate, alături de prioritatea intereselor clientului.

Echipele de intervenție utilizate în cadrul desfășurării obiectivelor de pază și protecție sunt constituite din agenți de pază cu o largă experiență în domeniu, pregătiți pentru a face față oricărei situații.

Implementarea calității va presupune diferite etape, aceasta fiind un proces dinamic și susținut, ce presupune o stransă colaborare cu clientul, astfel încât rezultatul direct cumulat al activitățiilor întreprinse să fie adresat către beneficiul clientului.

PAZĂ ȘI PROTECȚIE BIHOR – SERVICII LA STANDARDE DE ÎNALTĂ CALITATE

180+

CLIENTII

280+

OBIECTIVE IN PORTOFOLIU

370+

ANGAJATI

25+

ANI DE EXPERIENTA

CONTACTEAZĂ-NE !

În speranța că serviciile oferite de societatea PAZĂ ȘI PROTECȚIE BIHOR, profesionalismul echipelor noastre, corespund necesităților dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați pentru a pune la punct detaliile unei relații de afaceri în interesul ambelor părți.

TOP